Orașul Bistrița

Împărtășește!

Implică-te! Bistrița în imagini

Cum să crești rapid traficul de pe site-ul tău

Data publicării
Categoria

Website-ul tău nu se bucură de atât de mult succes pe cât ai fi crezut atunci când ai inițiat afacerea?

Dacă produsele sau serviciile pe care le promovezi sunt chiar avantajoase și merită să fie cumpărate, cert e că problema se află strict la organizarea, structurarea și promovarea ineficientă a paginii tale web. Așadar, trebuie să iei măsurile potrivite, astfel încât traficul să crească nu doar rapid, ci și pentru o lungă perioadă de timp. Asta înseamnă că fie alegi implementarea SEO, fie AdWords.
În funcție de rezultatele pe care îți dorești să le obții, dar și de resursele pe care ești dispus să le investești în asta, vei alege și modalitatea de implementare potrivită. Totuși, cert e că E-Advertising, companie de marketing digital, te va ajuta să obții rezultatele pe care ți le dorești, fără să îți bați prea mult capul. Asta se datorează faptului că echipa de specialiști SEO din cadrul firmei sunt capabili să găsească soluția potrivită și să implementeze strategiile necesare pentru ca website-ul tău să ajungă acolo unde merită – în top.
Ce strategie alegi pentru site-ul tău? SEO sau AdWords?
Atunci când vine vorba de strategiile de marketing online, acestea trebuie să fie alese cu atenție și să se adapteze nevoilor business-ului respectiv, sumelor ce se doresc a fi investite, respectiv duratei în care vor să se vadă primele efecte.
adwords-vs-seo
În acest sens, unii antreprenori se îndreaptă către AdWords, unii către SEO, iar alții preferă să investească în ambele direcții. Cu toate acestea, pentru cei care abia s-au lansat pe piață, fiind la început de drum, anunțurile plătite sunt ceea ce au nevoie, adică AdWords, având rezultate rapide. Ceea ce trebuie menționat este faptul că atunci când campania nu va mai fi susținută financiar, efectele nu se vor mai vedea.
Pe de altă parte, pentru cei care vor să investească în SEO, această strategie necesită ceva mai mult timp până apar și primele efecte, respectiv o mai bună poziționare în rândul rezultatelor generate de motoarele de căutare. E important ca site-ul să fie realizat, structurat și organizat în mod corespunzător, cu un conținut original și cât mai atractiv, astfel încât să ofere vizitatorilor o experiență cât mai plăcută și utilă.
Adevărul este că sunt foarte multe aspecte ce trebuie să fie urmărite, motiv pentru care E-Advertising e o alegere excelentă pentru antreprenorii români, experții săi fiind la zi cu cele mai noi și utile informații ce pot face diferența.
seo (1)
Dacă dorești să te convingi de unul singur care sunt neregulile site-ului tău și ce anume îi lipsește pentru a putea fi văzut de Google cât mai relevant, trebuie să realizezi acest audit SEO gratuit. Odată ce ai făcut asta, te vei convinge de faptul că într-adevăr ai nevoie de ajutorul unor specialiști precum sunt cei de la E-Advertising.
Implementarea unor astfel de strategii nu implică doar timp, ci și o documentare continuă. Așadar, pentru ca tu să te poți ocupa în continuare de business-ul tău, cel mai potrivit ar fi să lași această sarcină pe umerii specialiștilor SEO de la compania de marketing digital.
Pe scurt, nu rămâne decât să soliciți ajutorul celor de la E-Advertising, iar website-ul tău va afla în sfârșit ce înseamnă să fie frecvent vizitat.

Date de contact:
E-Advertising
Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, Suceava
Orar: Luni – Vineri, între orele 8:00 – 17:00
Telefon: 0732 941 354
E-mail: office[@]e-advertising.co

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.