Orașul Bistrița

Fii unic!

Implică-te! Bistrița în imagini

Focus TV Bistrița

Date de contact
Adresă
strada Zefirului, numărul 1
Număr de telefon
+4 0263 234 466

Contact

Promo

Comentarii (1)

 1. Gabriel Boholt

  7 iulie 2016 → 13:54

  Stimate domnule/ doamnă director

  Suntem o echipă de jurnaliști profesioniști din Capitală și vă propunem o emisiune-pilot în vederea unei colaborări.

  Emisiunea noastră se numește „Contraste săptămânale”, are 24 de minunte și conține cinci rubrici pe următoarele teme: analiză la zi de politică externă (conjucturi geopolitice și legături directe care influențează România), un scurt documentar despre întâmplări din Bucureștiul de altă dată, o rubrică despre știință și descoperiri din țara nostră, un interviu cu un artist român, știri mondene.
  Este o emisiune serioasă și relaxantă pentru un sfârșit de săptămână, realizată de o echipă de jurnaliști cu experiență.

  Avantajul unei astfel de emisiuni îl reprezintă în primul rând raportul cost/calitate, dar și informație/profesionalism. Această emisiune va fi vândută numai televiziunilor regionale sau locale din țară, deci nu va fi difuzată pe posturile naționale ori pe canalele media. Dumneavoastră, ca reprezentant al unei televiziuni regionale sau locale, practic primiți la cheie o emisiune realizată profesionist, pentru care puteți obține publicitatea care va intra doar în bugetul televiziunii dvs. Noi, ca producători, nu avem nicio pretenție în ceeea ce privește publicitatea pe care o veți obține dumneavostră. Emisiunea este produsă de Asociația Europeană de Promovare a Filmului (AEPF), iar asociația va produce o emisiune pe săptămână.

  Costul unei emisiuni „Contraste săptămânale” este de 250 euro.

  Oferta standard este de 250 euro/emisiune/săptămână x 4 emisiuni pe lună -pentru un contract de minimum două luni.

  Oferta promoțională este de 150 euro/emisiune/săptămână x 12 emisiuni (3 luni) – pentru un contract pe minimum trei luni.

  Semnarea unui contract presupune că dumneavoastră obțineți doar dreptul de difuzare (si reluari nelimitate) la postul de televiziune pe care îl reprezentați. Dreptul de autor și dreptul de vânzare este al producătorului, adică al Asociației Europene de Promovare a Filmului.

  Pentru a vă forma o opinie, vă trimitem emisiunea-pilot pe care o puteți vedea pe youtube.com, la adresa https://youtu.be/LNXz24xGmyI.

  Avantajul postului pe care îl conduceți constă în faptul că veți avea o emisiune interesantă și profesionist făcută la un preț mic, ceea ce vă oferă posibilitatea exploatării eficient a celor 6 minute de reclamă aferente emisiunii de 24 de minute.

  În speranța în care sunteți interesat de propunerea noastră, vom discuta toate detaliile și vă vom trimite pe email un draft de contract.

  Cu stimă,
  Gabriel Boholț – regizor artistic
  Tel: 0726.078.738
  e-mail: gboholt@gmail.com

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.